Zwanger zijn en bevallen zijn meer dan lichamelijke processen alleen. De groei en veranderingen gebeuren in je lichaam, maar ook in je hoofd, je hart en je ziel.

Voor iedereen is er als basis het reguliere pakket van circa 12 zwangerschapscontroles, zorg tijdens de bevalling (ook als de gynaecoloog de zorg tijdens de geboorte over neemt) en minimaal 3-4 kraambezoeken. Naast de aandacht voor de medische kant, de fysieke veranderingen en de groei van de baby is er ook ruimte en tijd voor je eigen persoonlijke invulling. Misschien ben je geïnteresseerd in onderwerpen als natuurlijk ouderschap of dragen, wil je graag extra aandacht voor de borstvoeding, wil je graag leren om echt goed te ontspannen of had je eerder een minder leuke bevalervaring en wil je het nu graag anders. 

Met maximaal 4 uitgerekende vrouwen per maand onder zorg is er persoonlijke tijd en aandacht voor iedereen. Daarom is de duur (gemiddeld 30-45 minuten) en de frequentie van de afspraken flexibel. Hiervoor kom je naar de mijn gezellige praktijkruimte in Berkel en Rodenrijs (Rodenrijseweg 4a). Dit kan overdag en 1x per week ook op het avondspreekuur. Als dit echt niet lukt door omstandigheden kan ik ook bij jou thuis komen. Mocht er een bevalling zijn dan laat ik dat zo vroeg mogelijk  weten en verzetten we de afspraak naar een ander moment in dezelfde week.

Ik werk samen met ca 15 andere kleinschalige verloskundigen in de regio, zoals Pauline Doedens (06-44410683), Yvon Noordermeer (06-24514225) en Kapinga Mwamba (06-81324882). Ook Martha Eskaros (06-24285383), Lois Rog (06-28912424) en Ellen Hartmann (06-34195403) springen weleens bij. We helpen elkaar waar nodig en overleggen samen. Bij ziekte of afwezigheid door bijvoorbeeld bijscholing kun je hen aan de telefoon of je deur krijgen. Zij werken op dezelfde manier, waardoor ze je dezelfde laagdrempelige persoonlijke zorg bieden. Wanneer ik langere tijd met vakantie ga neem ik meestal gedurende die periode geen zwangeren aan, of je weet al van mijn plannen vanaf je aanmelding.